Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

BROEK UIT! overladen met persaandacht

Volkskrant: Een krachtig uurtje theater over douchen na de wedstrijd

BROEK UIT! ging vorig weekend in première, en meteen bleek de voorstelling een hit. In de Volkskrant verscheen een lovende viersterren recensie: "Rake, doeltreffende voorstelling die door de KNVB langs alle kleedkamers gestuurd zou moeten worden", schreef recensent Annette Embrechts. De volledige recensie lees je hier.

Sinds deze recensie staat de telefoon roodgloeiend: Uiteenlopende media willen bij BROEK UIT! komen filmen of erover schrijven, en het publiek vecht om de laatste plekjes in de kleedkamers van FC Almere. Op Volkskrant Online verscheen een mooi verslag over BROEK UIT! Bekijk het hier.


Nu de aftrap is geweest, speelt BROEK UIT! nog t/m 18 december schoolvoorstellingen, en in de weekenden voorstellingen voor vrij publiek. De vrije voorstellingen zijn bijna allemaal al uitverkocht, maar op 3 en 4 december zijn er nog een aantal plaatsen vrij. Kaarten zijn te reserveren door te mailen naar: reserveren@bontehond.net. Deelname is gratis, maar een donatie in de pet voor het Jeugdsportfonds Almere is welkom.

30 nov 2016
Laden