Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

FOEI (5+) 4 maart in première

Foute voorstelling voor slechte kinderen (5+)

Kan jij je moeilijk in bedwang houden bij het zien van snoepjes? Heb je altijd de neiging om elastiekjes te schieten naar de juf? Word je zelfbeheersing vaak op de proef gesteld?


Kom dan op zaterdag 3 en zondag 4 maart naar het FOEI premièreweekend in Almere. FOEI zal bij KAF in première gaan, en is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar. Je hoeft alleen maar je kaartje te kopen!


FOEI is een foute voorstelling voor slechte kinderen.

Waarom zijn ongezonde dingen het lekkerst en zijn verhalen waar je slim van wordt zo suf? En waarom mag ik niet in mijn neus peuteren terwijl die gemaakt lijkt voor mijn vinger? Kortom, waarom is slecht leuk en goed saai?


In FOEI kunnen twee jongens zich niet inhouden. Wel als ze samen zijn maar nooit alleen. Daarom besluiten ze elkaar te trainen in wilskracht. Niet denken aan roze olifantjes, niet spugen op de grond, niet snoepen uit de koektrommel, niet stiekem naar je buurmeisje gluren en niet uit bed kruipen om even met de iPad te spelen. Zo snel mogelijk willen ze nette, voorbeeldige mensen worden. Om daarna anderen te leren net zo goed te worden als zij. Want slecht zijn is toch het laatste wat je wilt!

Daarnaast is FOEI ook genomineerd voor de ZAPP theaterprijs, dus laat hier je stem achter zodra je de voorstelling hebt gezien.

25 jan 2018
Laden