Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

IK in première op Oerol

Terschelling – Amsterdam – Den Bosch

In de duinen van Terschelling, tijdens OEROL , gaat op 15 juni IK in première: een keiharde komedie over zingeving met melancholische muziek van REINDIER (Reinier van Harten).

In een desolaat landschap zoekt een gezin naar het IK. Onder leiding van een onconventionele therapeut starten zij een individuele zoektocht om een hechter gezin te vormen. Want als je geen duidelijke IK bent, hoe kun je dan een sterke WIJ vormen?

IK is een regie van René Geerlings voor 14+, met een tekst van Eva Gouda en video-ontwerp van Karl Klomp. Gespeeld door Ayla Satijn, Dionisio Matias, Eva Zwart/Linda Zijl, Felix Schellekens en Lottie de Bruijn.


15 t/m 24 juni OEROL | Terschelling

18 t/m 22 juli  Over het IJ Festival | Amsterdam

6 t/m 11 augustus  Theaterfestival Boulevard | Den Bosch


Beeldend kunstproject IK

Een metershoog beeldscherm midden in de uitgestrekte natuur. Zo ziet het decor van IK er uit. Maar na afloop van elke voorstelling blijft het scherm beelden tonen. Het beeldscherm wordt een beeldend kunstobject waar je langs kunt fietsen, langs kunt lopen of waarbij je juist even stil wilt staan. Een intiem inkijkje in de menselijke ziel, voor een toevallige voorbijganger, doelbewuste kunstkijker of verdwaalde wandelaar.

5 juni 2018
Laden