Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

IK op zomerfestivals Amsterdam + Den Bosch

Over het IJ & Boulevard

Het zand is uit de schoenen geklopt en het LED-scherm is afgestoft. Spelen op Terschelling was een feest! Onze 14+ festivalvoorstelling IK verhuist nu naar Amsterdam, om van 18 t/m 22 juli te spelen op Over het IJ festival. We verruilen de duinen voor een stadse locatie. IK speelt op de Boeg: het uiterste puntje van de NDSM Werf, met uitzicht op het IJ.   

IK speelt nog t/m zondag. De eerste voorstelling afgelopen woensdag én die van vanavond waren snel uitverkocht, dus bestel snel je kaarten. TIP: Kom zondag en sluit je weekend af of luid je vakantie in met IK.

Speciaal voor doven en slechthorenden zal er tijdens de voorstelling op vrijdag 20 juli door een doventolk getolkt worden. Een unicum voor BonteHond!


Muziek van IK mee naar huis

Na afloop van de voorstelling kun je de muziek uit de voorstelling kopen op CD! Voor 5 euro neem je alle melancholische ballades en kneiterharde knallers mee naar huis. REINDIER (Reinier van Harten) schreef de muziek speciaal voor IK en is ook in de voorstelling te horen en te zien. Let op: beperkte oplage dus wees er snel bij.

19 juli 2018
Laden