Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Leerlingen aan de slag bij culturele instellingen

succesvol jaar KIDD en KIDD+

Voordat we de zomer ingaan ontvangt KIDD+ (leerlijn voor het VO) maar liefst 95 leerlingen van het Arte College. Een week lang werken zij op locatie bij KAF, poppodium de Meester en BonteHond. Ze leren alle facetten van de Almeerse culturele sector kennen; voor én achter de schermen. Tijdens een rondleiding langs het kantoor van BonteHond interviewden ze zakelijk leider Roeland Dekkers. Daarna gingen ze aan de slag met het maken van een voorstelling, waarbij 1 groep zich bezighield met het lichtplan, kostuums, muziek en decor. De andere groep bestond uit acteurs en dansers die samen een scene speelden in het ontwerp van hun medeleerlingen. Aanstaande donderdag wordt de Arte Week afgesloten met een eindpresentatie in de Middenzaal in KAF. 


Vorige week sloten we al het laatste masterclassblok van dit schooljaar af met de jaarlijkse kunstenaarsbijeenkomst. Met alle kunstenaars die lesgeven in het kader van Kunst Is Dichterbij dan je Denkt (KIDD) keken we met trots terug naar de afgelopen 4 jaar Cultuureducatie met Kwaliteit. Natuurlijk hebben we ook al mooie plannen voor de komende jaren.

Hou de KIDD-website in de gaten voor updates en beeldmateriaal. Zoals het er nu uit ziet, kunnen we in de zomervakantie met een tevreden en trots gevoel terugkijken!

11 juli 2017
Laden