Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

SCHOPPEN genomineerd voor Gouden C

coproductie met DOX

Na 26 voorstellingen in Utrecht, Almere, Rotterdam en Amsterdam is SCHOPPEN nu echt voorbij… We werden bedolven onder de mooie reacties, recensies en persaanvragen.

Als kers op te taart is SCHOPPEN genomineerd voor de Gouden C. Met deze prijs brengt het Fonds voor Cultuurparticipatie vijf van de door hen ondersteunde projecten onder de aandacht. De winnaar van de Gouden C moet een inspiratiebron zijn voor (culturele) instellingen om op een creatieve manier met actieve cultuurparticipatie en -educatie om te gaan. De winnaar wordt op 3 juli bekend gemaakt tijdens het jubileumevenement van het Fonds voor Cultuurparticipatie, dat dit jaar 10 jaar bestaat. Het Fonds plaatste eerder een online artikel over hun voorstellingsbezoek aan SCHOPPEN, lees het hier.


SCHOPPEN is ook kanshebber voor de Zapp Theaterprijs. Op 13 juni horen we of we bij de Top 5 van meest geliefde voorstellingen horen van de Kinderjury en van jullie, het publiek. Als eerste horen of SCHOPPEN erbij zit? Volg ons op Facebook, Twitter of Instagram.

Op onze website vind je een verzameling van de mooiste quotes van de Zapp Kinderjury, pers en bezoekers.

5 juni 2018
Laden