Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Voor de zekerheid - Culturele Zondagen

15 oktober Podium Hoge Woerd

Wist je dat je op 15 oktober gratis naar Voor de zekerheid kan? Deze voorstelling van nieuwe makers Annelies Appelhof en Karlijn Sonderen (Het Kantoor) speelt die dag bij Podium Hoge Woerd, in het kader van Culturele Zondagen. De hele dag zijn er voorstellingen, exposities en nog veel meer cultuur gratis te bezoeken op locaties door heel Utrecht. De kaarten zijn alleen aan de deur te krijgen dus verover op tijd een plekje in de rij. 

In september speelde Voor de zekerheid in Amsterdam en de makers hengelden meteen een mooie recensie binnen:  “Appelhof en Sonderen laten met deze voorstelling zien dat ze behoorlijk wat in hun mars hebben. Appelhof en Bakker spelen een divers scala aan personages en schakelen moeiteloos. Hun spelplezier is aanstekelijk, en het jonge publiek in de Krakeling gruwelt vrolijk met ze mee.” Theaterkrant - Sander Janssens

Voor de zekerheid (10+) is een voorstelling over angst en de lust om te griezelen. Over onze niet te stillen behoefte aan veiligheid en ons ironische verlangen om te bungeejumpen als we eenmaal veilig zijn.

4 okt 2017
Laden