Logo BonteHond jeugdtheater Almere
Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland. (Of juist het meest?)

Hali Neto

acteur

Hali Neto (1991) kwam op zijn achtste als een fantasierijk en actief jongetje naar Nederland. Hier werd hij op school al snel de koning van de bonte avonden, danste de sterren van de hemel op klassenfeesten en groeide zijn liefde voor het uithalen van grappen en grollen en ook voor het 'doen alsof'. Daarmee ontstond ook uiteindelijk zijn liefde voor theater. 

Die liefde heeft hij tot op de dag van vandaag weten te koesteren. Naast deze liefde, koestert Hali ook zijn buitenlandse wortels; zijn familie en afkomst, maar ook zijn ervaringen (en vooral zijn grote liefde, een jongedame) hier. 


Hali heeft onder andere in een jeugdvoorstelling gespeeld bij Tryater (Fabelkracht), heeft diverse vooropleidingen in theater gedaan (JONG Tryater) en zal binnenkort te zien zijn met een gastrol bij de VPRO-serie A'dam & E.V.A. Hali studeert nu (2016) aan de mime-opleiding in Amsterdam en kan daar elke dag doen wat hij het liefste doet; bewegen, zijn fantasie gebruiken, theater maken én spelen.

Hali
Neto
acteur
@BonteHond: #BROEKUIT! 26 NOV-18 DEC @FC_Almere kaarten gaan hard #Publiekswerking #theater #dionisiomatias #halineto… https://t.co/3M3VloCWgn
#BONTEHOND

“Met de tekst van Sanne Schumacher weten spelers Dionisio Matias, Hali Neto en Milan Boele van Hensbroek wel raad, ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Hun timing is scherp, zowel in taal als in beweging.” ****

Theaterkrant over Hali Neto
dec 2016
Broek uit!
Laden