Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Dansen met Juffen

randprogramma en educatie bij Juffenballet

De repetities van Juffenballet – onze coproductie met Maas theater en dans – zijn in volle gang! Ook op het gebied van educatie gebeurt er een boel. Juffenballet speelt ook ruim 30 keer als schoolvoorstelling en voor die juffen, meesters en kinderen ontwikkelen we educatiemateriaal voor in de klas. Onlangs werd de educatie-documentaire opgenomen over het geheime leven van de juf in de koffiekamer. Momenteel wordt er de laatste hand aan gelegd in de montage, daarna kun je het eindresultaat online bekijken.

 

Voor het theaterpubliek is er een spannend randprogramma in de foyers van de theaters: Dansen met Juffen. Je dacht dat het afgelopen was toen je de zaal uit kwam, maar de wereld van de juf draait gewoon door. En nu met jou! Blijf na afloop van de voorstelling hangen en dans je eigen juffenballet in de foyer.

 

Zet een koptelefoon op en luister mee met de gedachten van de juffen. Dat kunnen lieve en brave gedachten zijn, maar soms ook geniepige en onverwachte. Niemand is perfect, en dat hoeft ook niet!

 

Kruip in het hoofd van de juf en laat jezelf leiden via geheime denk- en dansopdrachten. Ontdek je eigen donkere kant door vrij te dansen in een georganiseerde chaos. Een vrijplaats voor alles waarvan je dacht dat het niet mocht, maar wat we stiekem allemaal denken.

 

Juffenballet is vanaf 25 januari te zien in de theaters. Speellijst en kaarten: www.bontehond.net/juffenballet

Benieuwd hoe zo’n eerste repetitiedag eraan toe gaat? Bekijk het in de video.

3 dec 2019
Laden