Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Een theatrale route tegen eenzaamheid

koetjes, kalfjes en warme dranken om je hart te laten gloeien

Wat is het tegenovergestelde van eenzaamheid? Samenheid? Oneenzaamheid? Als je alleen bent ben je niet per definitie eenzaam en als je samen bent niet per se gelukkig. Wat eenzaamheid is weten we gevoelsmatig wel, maar hoe je ‘oneenzaam’ wordt is vaak lastiger dan het lijkt. Je zegt niet “Doe ‘es even niet zo eenzaam!”, maar wat dan wel?

 

Een Maatje of een Praatje is een theatrale route tegen eenzaamheid. Voor iedereen, want we komen er allemaal weleens mee in aanraking; voor even of voor lang, van een afstand of dichtbij, van meegemaakt of horen zeggen. En eenzaamheid treft niet alleen ouderen, ook steeds meer jongeren voelen zich eenzaam.

 

De wandelroute begint bij een vraag en leidt naar een antwoord. Onderweg vind je sneeuwbollen, verhalen, een koor, koetjes, kalfjes en warme dranken om je hart aan te warmen. Aan het einde van de route is er ruimte voor een ontmoeting, want ‘oneenzaam’ zijn doe je samen!

 

Een Maatje of een Praatje vindt plaats op 22 december 2019 in Almere. Deelnemen aan Een Maatje of een Praatje is gratis. Je kan je aansluiten zolang er plek is, maar als je verzekerd wilt zijn van een plekje kan je je inschrijven via dit formulier: https://forms.gle/B9GdfFtbK2dUsRidA

3 dec 2019
Laden