Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

IF YOU’RE GOING THROUGH HELL KEEP GOING.

(BECAUSE THAT’S NOT THE PLACE TO STOP)

BonteHond steunt graag talentontwikkeling in alle vormen en maten, daarom regisseerde René Geerlings (artistiek leider van BonteHond) de afstudeervoorstelling van de Mime Opleiding. In verband met corona moesten de repetities van de voorstelling tijdelijk gestaakt worden, maar van 25 t/m 28 juni was de voorstelling dan toch eindelijk te zien. Door de maatregelen kon de voorstelling echter door weinig mensen live bekeken worden. Heb je de voorstelling niet gezien? Niet getreurd!

Op 8 juli is er een online vertoning van de registratie tijdens het afstudeerfestival ‘re-CONNECT’. Met een passe-partout van het festival kan je deze en andere voorstellingen van de afstudeerlichting van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten zien. Maak kennis met de afstuderende mimers door de live-interviews en de fragmenten, teasers en foto’s die te zien zijn van het eigen werk of van voorstellingen waarin ze gespeeld hebben. Klik hier voor meer informatie en tickets.

 

Over de voorstelling

Ons is een mooie toekomst beloofd maar tot op heden is er nog niks noemenswaardigs gebeurt. Wij hopen op een hoogtepunt maar ligt dat hoogtepunt misschien niet al achter ons? Wij zijn een kosmische grap en alles wat we doen is zinloos, maar wij blijven tegen beter weten in een hoger doel geloven. Zonder dat we zeker weten of anderen dat wel zien. En iedereen die niet meedoet blijft achter. “if you can’t run, walk. If you can’t walk, crawl. But whatever you do, you have to keep moving forwards”.

In een onnavolgbaar spel van dwingende kwadranten ploeteren wij ons naar het einde van de regenboog in de hoop dat zich daar een pot goud bevindt.

If you’re going through hell…. is een theatrale depressie waar je beter om kunt lachen dan huilen.

 

Een afstudeervoorstelling van: Sanne Bokkers, Moriah Dekker, Nick Deroo, Maja Grzeczka, Martijn Huisman, Charles Pas, Annet de Ruiter, Bodine Sutorius, Rick van der Steen en Niek Vanoosterweyck

Regie: René Geerlings

Compositie: Reinier van Harten

Productie: Sanne Olijerhoek

Techniek: Kiki Heslenfeld, Paul Bruinsma

Advies artistiek: Judith Faas

Advies vormgeving: Calle de Hoog

Met heel veel dank aan: Loes van der Pligt, Stella van Leeuwen, Huib Reinders Folmer, Judith Oostrom, Theun Mosk, Siemen van der Werf, Frits van Driel, RuimteTijd en BonteHond

Fotografie: Kamerich&Budwilowitz;/Eyes2

3 juli 2020
Laden