Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Laatste kans om je aan te melden voor werkplaats zakelijk leider van Flevolab

Uniek traineeship in Flevoland voor ambitieuze startend zakelijk leiders

Voor iedereen die de ambitie heeft om zakelijk leider te worden of zich hierin verder wil ontwikkelen, presenteert Flevolab de werkplaats Zakelijk leider. Na twee succesvolle jaren start in september 2023 de derde editie. Het is een uniek traineeship waarbij je bij toonaangevende culturele instellingen in Flevoland aan het werk gaat en leert over alle aspecten van cultureel ondernemerschap. Ofwel, een uitzonderlijke kans om je op te laten leiden tot de beste zakelijk leider, ook op basis van jouw eigen wensen!


Het traject loopt van september 2023 t/m juli 2024, aanmelden kan t/m 7 mei.


Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die enkele jaren ervaring hebben in het organiseren van culturele activiteiten op professioneel niveau. Of je nu werkt  als productieleider of in de beginfase van je carrière als zakelijk leider zit, speelt geen rol, als je maar barst van ambitie. Iedereen die nieuwsgierig en creatief is en met enthousiasme wil investeren in het geweldige vak van zakelijk leider is welkom om te solliciteren naar deze opleidingsplek.

Interesse?

Mail je sollicitatie voorzien van cv en motivatie tot en met zondag 7 mei 2023 naar info@bontehond.net. In de motivatie zien wij graag een toelichting van wat jij specifiek zou willen leren en waarom deze uitdaging echt iets voor jou is.

Na de sluitingsdatum nemen wij contact op over de verdere voortgang. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 15 mei, de tweede gesprekken in de week van 22 mei. Op 5 juni komen we samen om het traineeship in te richten. 
Je krijgt een contract voor drie dagen per week, ingeschaald volgens de cao Toneel en Dans schaal VI, regel 0 (bruto salaris van € 2.593 bij een fulltime aanstelling).


Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Sophia Visser: per mail via sophia@bontehond.net of telefonisch via 036 533 63 11.


De werkplaats Zakelijk Leider is een initiatief van samenwerkende culturele partners in Flevoland en wordt mogelijk gemaakt door Flevolab, Cultuurfonds Almere en Provincie Flevoland.

5 mei 2023
Laden