Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

NIEUWE DIRECTIE BONTEHOND

Vanaf 1 oktober heeft BonteHond een nieuwe directie! Als artistiek directeur bepaalt Judith Faas de artistieke koers van BonteHond. Onder de noemer publiekswerking heeft Judith sinds 2014 bij ons een nieuwe manier van theatermaken ontwikkeld waarbij artisticiteit en het betrekken van nieuw publiek hand in hand gaan. Zo maakte zij Geen ID, een theatrale rondleiding voor buurtbewoners in het AZC van Almere, en Eigen Schuld, een locatieproject met en over jongeren in de schuldsanering. Ook Schoppen gooide hoge ogen, een voorstelling over discriminatie in de sport, gespeeld en gedanst op voetbalvelden in vier verschillende steden (i.s.m. DOX).

In januari 2021 beginnen de repetities van SORRY, de tweede middenzaalvoorstelling van Judith over (overmatig) sorry zeggen. We kunnen niet wachten op de andere mooie plannen die Judith heeft voor de komende jaren!

 

Samen met Judith (artistiek) vormen Liselotte Bos (zakelijk) en Roeland Dekkers (innovatie & ondernemerschap) de directie. Om de kwaliteit van BonteHond mee te nemen naar de komende jaren, is er gekozen voor een driekoppige directie. Want jeugdtheater anno nu vraagt om een diepgaande en sprankelende interactie met zijn voortdurend veranderende omgeving. Hiervoor is een directie nodig waarbinnen kunst, zaken en innovatie & ondernemerschap alle drie vertegenwoordigd zijn. Liselotte, sinds 2012 productieleider en nu zakelijk coördinator bij BonteHond, gaat zorgdragen voor de dagelijkse leiding van het bedrijf. Roeland, sinds 2011 zakelijk leider van BonteHond, gaat de banden die hij heeft opgebouwd met maatschappelijke organisaties, scholen, bedrijven en fondsen verder uitbouwen en vernieuwen.

 

We zijn dolblij met deze nieuwe directie en wensen ze natuurlijk erg veel plezier en succes!

 

Voor meer informatie over ons, onze missie en visie, kijk hier.

2 okt 2020
Laden