Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Open dag voor performers bij Theatergezelschap BonteHond

BonteHond is één van de grootste jeugdtheatergezelschappen van Nederland. Vanuit ons kleurrijke kantoor in het centrum van het jonge Almere maken we met professionele makers als acteurs, regisseurs, technici en muzikanten theatervoorstellingen voor iedereen. Met deze voorstellingen toeren we door heel het land en zelfs daarbuiten. We gaan langs theaters en scholen, maar spelen ook bij voetbalclubs en op festivals. En we doen nog veel meer! Zo ontwikkelen we kunstlessen voor Almeerse basisscholen, maken we YouTube series, ontwikkelen wij podcasts voor en door kinderen en schrijven we zo nu en dan een kinderboek. We laten ons niet graag in een hokje plaatsen en vinden het belangrijk om continu te ontwikkelen.

 

Waarom een open dag?

BonteHond is op zoek naar performers in de breedste zin van het woord. Van acteurstot dansers en van rappers tot zangers. We komen graag in contact met nieuw talent en zijn op zoek naar nieuwe energie. Het gaat niet om specifieke rollen, we kijken graag per persoon of er chemie is met ons als gezelschap.

 

Daarom organiseren wij op zondag 4 juli een kennismakingsdag

Een inspiratievolle dag, om samen aan het werk te gaan en elkaar uiteraard beter te leren kennen. Welke opleiding je gedaan hebt, of juist niet, of aan hoe veel producties je al hebt meegewerkt maakt voor ons niet uit.

 

Verloop

Hoe de dag er exact komt uit te zien laten we nog even in het midden. Eventueel zullen wij vragen om wat voor te bereiden. Aanmelden kan tot 21 juni. Stuur een mail naar millie@bontehond.netmet je motivatie in de vorm van een video, portfolio, kunstwerk, collage of iets anders. Waarin je duidelijk aangeeft waarom je op deze dag aanwezig wil zijn, wat je aanspreekt aan BonteHond en waarom je bij BonteHond past. Verras ons!

 

In de week van 21 juni nemen wij contact op om te laten weten of je aan deze dag kan deelnemen, hoe de dag eruitziet, wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kunt verwachten.

 

28 mei 2021
Laden