Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Repetities voorstelling En de winnaar is... van start!

Bekijk de stoere teaser

Op 13 augustus zijn de repetities voor EN DE WINNAAR IS… van start gegaan! We begonnen de eerste repetitieweek met het opnemen van de teaser, die je hier kunt bekijken. Een stoere teaser voor een stoere voorstelling. Wij kijken enorm uit naar het spektakel dat EN DE WINNAAR IS… gaat worden. Want dat wordt het. Spectaculair!


Iedereen kent het: schuldgevoel. Iedereen heeft weleens iets kapot gemaakt of iets gedaan waarvan je achteraf dacht ‘dat had ik beter niet kunnen doen’. Dat je dan spijt hebt en je schuldig voelt is wel logisch. Maar vaak voelen we ons ook “gewoon” schuldig. Zonder dat we iets verkeerd hebben gedaan of stuk hebben gemaakt. We voelen ons schuldig omdat we ons schuldig voelen en daar kunnen we voor de rest niks aan doen.


En de winnaar is… gaat precies daarover. Er is een boksring, er zijn lichten, er is muziek, er worden grappen gemaakt, er wordt gevochten en er is een prijs. Het lijkt een gewone bokswedstrijd maar dat is niet zo. In de ring wordt een vechtscheiding uitgevochten. Een vader en een moeder gaan de strijd met elkaar aan en het kind staat ernaast. Het kind vecht niet mee en kan helemaal niks aan de wedstrijd veranderen. Of misschien toch wel? Een stoere en troostende voorstelling voor iedereen die zich ooit onnodig schuldig heeft gevoeld.


Op 22 september gaat EN DE WINNAAR IS… in première. Een thuiswedstrijd, want we spelen in onze eigen Voetnootzaal in Almere-Stad. Daarna is de voorstelling door het hele land te zien. Kijk voor de volledige speellijst en kaarten op www.bontehond.net/en-de-winnaar-is 

21 aug 2019
Laden