Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Stage Productie

Theatergezelschap BonteHond biedt uitdagende stageplek op de productieafdeling aan 

BonteHond is één van de grootste jeugdtheatergezelschappen van Nederland. Vanuit ons kleurrijke kantoor in het centrum van het jonge Almere maken we met professionele makers als acteurs, regisseurs, technici en muzikanten theatervoorstellingen voor kinderen.  

We proberen zo veel mogelijk alledaagse thema’s uit te lichten, zodat het voor iedereen herkenbaar is. Met deze voorstellingen toeren we door heel het land en zelfs daarbuiten. We gaan langs theaters en scholen, maar spelen ook bij voetbalclubs en op festivals. En we doen nog veel meer! Zo ontwikkelen we kunstlessen voor Almeerse basisscholen, maken we YouTube series, ontwikkelen wij podcasts voor en door kinderen en schrijven we zo nu en dan een kinderboek. We laten ons niet graag in een hokje plaatsen en vinden het belangrijk om continu te ontwikkelen. 


Wij zoeken een gemotiveerde, leergierige Stagiair(e) Productie 

Heb jij interesse in cultuur? Word je blij van muziek en geniet je van het kijken naar en werken met talentvolle mensen? Ben je goed in organiseren en kun jij snel schakelen tussen werkzaamheden en situaties? Dan ben je bij BonteHond op de juiste plek! Tijdens deze intensieve stageperiode werk jij als rechterhand van productieleiders. Je werkt mee aan de (pre-/post-)productie van aankomende en lopende producties van BonteHond. Je werkt, onder leiding van de productieleider, als ‘spin in het web’ aan de voorstellingen en hebt daarmee een essentiële rol binnen ons team. Naast deze aangeboren talenten zoeken wij iemand die nieuwsgierig is naar de dynamiek van jeugdtheater. Een leergierig en gemotiveerd persoon die staat te springen om deel uit te maken van een hardwerkend, ontzettend leuk team. Het bezit van een rijbewijs is een pre.   


Aanvang stage eind januari/begin februari 2024 (in overleg) 

Duur: 4-5 maanden, voor 4-5 dagen per week 

Standplaats: Almere 

 

In deze periode hou jij je bezig met:   

Dit vind jij leuk 

Locatievoorstelling De Zijlijn 

Diverse kleinere producties 

 

Wij bieden: 

Een dynamische werkplek waar je veel ervaring op kan doen én waar jouw eigen input gewaardeerd wordt. Je draait mee in een zeer productief team en wordt betrokken bij alle activiteiten van BonteHond. Ook is het mogelijk om buiten je kerntaken mee te werken op andere afdelingen, zoals educatie, marketing, verkoop of zakelijk. In overleg kijken we naar jouw leerdoelen en welke projecten daar het beste bij passen. Zo creëren we samen met jou een unieke werkervaring met veel ruimte voor ontwikkeling. Wij bieden een stagevergoeding van 375 euro per maand op basis van fulltime dienstverband. En eindeloos veel gezelligheid bij ons kleurrijke kantoor en tijdens de leukste (première en dernière) feestjes. 

 

We zijn op zoek naar nieuwe, verfrissende ideeën, naar mensen die onze blik op de wereld kunnen verbreden. Iedereen is dan ook welkom om te solliciteren. Waar je vandaan komt, waar je woont, welke opleiding je volgt of van wie je houdt maakt daarom ook helemaal niets uit.  

Solliciteer: Stuur je motivatie en CV uiterlijk 8 januari naar info@bontehond.neto.v.v. ‘Stage Productie’

Meer info: Kijk op www.bontehond.net of bel 036-5336311 en vraag naar Maira Martinezof mailmaira@bontehond.net   

 

12 dec 2023
Laden