Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Theater en Boksen op de UitMarkt

24 & 25 augustus in Amsterdam

Dit weekend vindt de jaarlijkse opening van het culturele seizoen weer plaats op de UitmarktAmsterdam. Samen met 8 andere jeugdtheater en -dansgezelschappen staat BonteHond op het Museumplein. 


Het hele weekend worden er in de KIDS@WORK Theater en danstent gratis workshops gegeven voor kinderen zoals een boevenmasterclass, dansen met je broer of zus en een applausworkshop. BonteHond geeft een speciale boksworkshop geven in het kader van EN DE WINNAAR IS… . Ook kun je kijken naar voorstellingspreviews. Meer info en het volledige programma: www.uitmarkt.nl/junior .


THEATERBOKSWORKSHOP

De voorstelling ‘En de winnaar is…’ speelt zich af in een boksring, er zijn lichten en er is muziek, er wordt gevochten en er is een prijs. Waar ligt de grens tussen boksen en theater? Een bokswedstrijd heeft veel theatrale elementen en een bokser gebruikt net als een acteur zijn lichaam om een boodschap over te brengen. In de voorstelling spelen de acteurs bokser, maar kan het ook andersom? In deze workshop onderzoeken we de vraag: 'Is een bokser een soort acteur?'.


Kom genieten van gratis activiteiten voor jong & oud, en laat je inspireren door het nieuwe culturele seizoen.


UITMARKT AMSTERDAM

Waar? Uitmarkt Junior, Museumplein Amsterdam

Wanneer? Zaterdag 24 en zondag 25 augustus

BonteHond Theaterboksworkshop: Za 24 aug. 11:30 uur

13 aug 2019
Laden