Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Job Raaijmakers

theatermaker & acteur

Job is theatermaker in de brede zin van het woord: hij speelt, schrijft en regisseert toneelstukken, en graag in het jeugdtheater. Hij produceerde met René Geerlings, Bontehond en STIP de voorstellingen Aap en Beer (Gouden Krekel) en Niet Huppelen! (Zilveren Krekel) en speelde bij NT Jong, Kwatta, Huis aan de Amstel, MAX., Matzer en bij Het Echt Rotterdams Theater in een klucht van John Lanting. Hij werkt in de film als vaste regie-assistent bij de Mees Kees trilogie, speelde schijt-rolletjes in wat series en films en is presentator hier en daar. En soms kun je nog best met hem lachen ook.

Job
Raaijmakers
theatermaker
&
acteur
Maurits van den Berg en Job Raaijmakers spelen het tweetal met gevoel voor overdrijving, daarbij geholpen door het stripachtige geluidsdecor van componist Wim Conradi. Raaijmakers speelt zijn schoorvoetende underdogpositie vet uit en Van den Berg gaat net dat irritante maar zeer herkenbare tikje te ver in zijn begrip voor de jaloezie van zijn collega.
Theaterkrant over Job Raaijmakers
mrt 2018
Slapstick vereist vooral een knappe timing. Job Raaijmakers en Maurits van den Berg zijn daar in regie van René Geerlings enorm bedreven in.
Annette Embrechts, De Volkskrant over Job Raaijmakers
mrt 2018
Laden