Logo BonteHond jeugdtheater Almere
Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland. (Of juist het meest?)

Milan Boele van Hensbroek

acteur

Milan Boele van Hensbroek studeerde in 2012 af aan de HKU Acteursopleiding in Utrecht.


Hij speelde onder andere bij Theatergroep Kassys (Cliffhanger) voordat hij samen met zijn klasgenoot Vincent Brons de voorstelling ‘WE ARE BIG BOYS’ maakte in co-productie met BonteHond en STIP Producties.


In 2014 en 2015 speelde hij in ‘Schatgraven’, geregisseerd door Frederieke Vermeulen, en in PINDA, van Rene Geerlings. In 2016 stond hij, samen met Hali Neto en Dionisio Matias in BROEK UIT!

Milan
Boele
van
Hensbroek
acteur

“Met de tekst van Sanne Schumacher weten spelers Dionisio Matias, Hali Neto en Milan Boele van Hensbroek wel raad, ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Hun timing is scherp, zowel in taal als in beweging.” ****

Theaterkrant over Milan Boele van Hensbroek
dec 2016

“De besnorde Milan Boele van Hensbroek en Dionisio Matias en de gestylede Linda Zijl (met blonde bobpruik) storten zich met uitvergrote mimiek en gestiek in doldwaze slapstick. De soundtrack van Wim Conradi (van ‘Boink!’ tot hartkloppingen) is daarbij allesbepalend.”

Annette Embrechts - Volkskrant over Milan Boele van Hensbroek
jan 2019

“…net als in AaiPet, de vorige kleutervoorstelling voor de allerkleinsten van regisseur René Geerlings en Wim Conradi, is de timing van de spelers (Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias en Linda Zijl) perfect en betrekken zij waar maar even kan de kinderen in hun doldwaze jacht op de microfoon.”

Henri Drost - Theaterkrant over Milan Boele van Hensbroek
feb 2019

“PAK’M wordt virtuoos gespeeld door Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias en Linda Zijl, meesters in slapstick.”

Hans Smit - Het Parool over Milan Boele van Hensbroek
feb 2019
We Are Big Boys
Schat­graven
Broek uit!
Laden