Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

BonteHond Internationaal

Van Moskou tot Washington en Istanboel tot Parijs

Onze producties reizen de hele wereld over, ook dit najaar zijn we weer in verschillende landen te zien (geweest)!

 

GET’M

Eind september stond PAK’M al in Moskou in het Mossovet Theatre en het ziekenhuis, waar de voorstelling met veel enthousiasme werd ontvangen! Deze week zijn we de andere kant op gereisd, om in Washington in The John F. Kennedy Center for the Performing Arts te spelen. Na deze lange reis is PAK’M tot 17 november nog een paar keer in Nederland te zien, daarna gaan we in februari weer verder.

 

IPET

Aaipet is net terug van een tour in Manchester, van 13 t/m 20 oktober speelden Sergio en Erwin daar in verschillende theaters. 13, 14 en 15 december zal AaiPet in Parijs te zien zijn in Théâtre de la Ville. Wellicht een goede reden om deze mooie stad in december te bezoeken!?

 

Tavsan Aranıyor

De Turkse versie van Gezocht: Konijn toert ook nog steeds door Istanboel! Waaronder 21 november t/m 7 december op verschillende locaties als deel van de vierde editie van Atta Festival. In 2018 werd de voorstelling hernomen als coproductie van BonteHond en Atta Festival in Turkije. Wij zijn dan ook erg blij dat ‘ie daar nog steeds gespeeld wordt!

28 okt 2019
Laden