Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

FUNNY LIVES: DE REPETITIES VAN DE BESTE VOORSTELLING DIE NOOIT IS GEMAAKT

Op 23 april zou de repetitie van de festivalvoorstelling FUNNY LIVES van start zijn gegaan. Maar deze voorstelling van BonteHond, Floyd Koster en Henke Tuinstra zal niet gespeeld worden en door niemand gezien worden. Toch geven zij de komende weken een kijkje in de repetities die nooit hebben plaatsgevonden.


FUNNY LIVES was een fluïde mix van beeldende desillusie, musicalperformance en lecturedans geweest. Ondanks de afgelasting van de voorstelling gaan de makers wekelijks een reality video publiceren, van de repetitiesdie hadden kunnen zijn geweest. Zo zal het thuiszittend publiek een klein inkijkje krijgen in het makerschap en de ups en downs die daarbij horen.

 

Regisseur René Geerlings over de repetities:

“De coronacrisis biedt ons de unieke kans een repetitieproces in te gaan wat niet plaats vindt! En dat delen wij graag digitaal met u. Een lang verwacht kijkje in de keuken van Henke en Floyd en tegelijkertijd een masterclass intuïtieve regie.”

 

OVER FUNNY LIVES

Er is ons een eeuwig durende glimlach beloofd maar tot op heden is er nog niks grappigs gebeurt. Onze levensverwachtingen waren hooggespannen maar de reis blijkt een aaneenschakeling van teleurstellingen, afwijzingen en veel BAD LUCK. Zou het echt zo zijn dat ons hoogtepunt al geweest is en dat we daar niks van gemerkt hebben!?

 

Op een desolate plek in Noord Holland zijn jullie getuigen van het dumpen van “human toxic waist”. Want Floyd en Henke hebben er geen zin meer in. Ze houden op met hopen, rekening houden en fatsoen. Ze hebben een ongenuanceerde stem die gehoord moet worden ook al zit niemand daar op te wachten.

 

FUNNY LIVES is een fluïde mix van beeldende desillusie, musicalperformance en lecturedans.

Toegankelijk voor iedereen die zich niet gezien voelt.

 

Fotografie: Kamerich&Budwilowitz/EYES2

30 apr 2020
Laden