Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Goed nieuws op Blue Monday!

vierjarenplan positief beoordeeld

Het vierjarenplan dat we samen met Collage Almere indienden voor Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024 is positief beoordeeld door het Fonds voor Cultuurparticipatie en Gemeente Almere. Onder de noemer van Cmk Almere werken we de komende 4 jaar samen vanuit een gezamenlijke missie: ‘Ieder kind heeft recht op goede cultuureducatie.’ Samen zorgen we ervoor dat cultuuronderwijs een vaste plek krijgt. We bundelen ons bereik en jarenlange expertise en ervaring om de kwaliteit van cultuureducatie in Almere verder te verbeteren.


De kracht hiervan wordt gezien door het Fonds Cultuurparticipatie: “Complimenten voor het maken van deze verbinding, die alle kinderen uit Almere ten goede zal komen. Dit versterkt het culturele veld en ondersteunt het onderwijs nog beter om tot verankering van cultuuronderwijs te komen.’’


Het multidisciplinaire kunst- en cultuurprogramma KIDD – dat we de afgelopen jaren ontwikkelden en uitvoerden met kunstenaars, scholen en culturele partners – wordt onderdeel van Cmk Almere. Daarnaast worden er nieuwe programma’s ontwikkeld, bijvoorbeeld op het gebied van taal en het voortgezet onderwijs. Ook is er speciale aandacht voor het inspireren en trainen van leerkrachten. Binnenkort meer!

18 jan 2021
Laden