Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Vacature Productieleider KIDD

2 a 3 dagen per week, per 1 februari 2020

Kunst Is Dichterbij dan je Denkt (KIDD) zoekt per 1 februari 2020 een nieuwe productieleider! Ben jij een aanpakker en hou je van jaarplanningen, het overzicht bewaken, cijfertjes, het organiseren van diverse workshops en bijeenkomsten (van projectweken in de schouwburg tot trainingen op scholen) en overzichtelijke schema’s? Dan hebben wij je graag in ons team!

 

Over KIDD:

Kunst Is Dichterbij dan je Denkt (KIDD) is een leerlijn kunst en cultuur voor kinderen in groep 1 tot en met 8 én het VMBO. KIDD wil kinderen met een open blik naar de wereld om zich heen leren kijken en ze bewustmaken van kunst en cultuur uit hun eigen omgeving. Ze laten ontdekken dat kunst onderdeel is van het leven, de straat en de stad waarin je woont. Dat kunst dichterbij is dan je denkt!

 

Daarom werken we samen met ruim 30 scholen en Almeerse culturele instellingen. Samen ontwikkelen we educatieve programma’s, organiseren we trainingen en maken we podcasts en audiotours met en voor leerlingen. In alles wat we doen brengen we kunst en onderwijs samen.

 

We werken in een klein dynamisch team waarin snel wordt geschakeld. Theatergezelschap BonteHond is de initiatiefnemer van KIDD en voert het project uit. Dit betekent dat je op kantoor zit bij BonteHond en ook een boel meekrijgt van het reilen en zeilen van een professioneel jeugdtheatergezelschap.


KIDD wordt gefinancierd vanuit de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit, een programma van het ministerie van OC&W om een extra impuls te geven aan cultuureducatie op de basisschool.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van KIDD.

 

Wat ga je doen?

- Produceren en organiseren van alle KIDD-activiteiten: excursies op locatie, masterclasses door kunstenaars in de klas, trainingen, inspiratiemiddagen etc.  

- Fungeren als contactpersoon van alle scholen, kunstenaars en culturele partners waarmee we samenwerken.

-  Bijhouden van de administratie, facturering en begroting.

- Bewaken van de planning.

- Bieden van praktische ondersteuning op kantoor.

- Updaten van de website en bijbehorende digitale lesomgeving voor scholen en kunstenaars.


We zoeken een productieleider die: - Een talent heeft voor roosteren, plannen en organiseren.- Affiniteit heeft met het onderwijs én de culturele sector.  

- Optimistisch is, met humor en relativeringsvermogen.

- Stressbestendig en flexibel is.

- Graag in een klein team werkt.

- Initiatiefrijk is en zelfstandig en nauwkeurig werkt.

- Een hondenliefhebber!

 

Iedereen is welkom om te solliciteren. Waar je vandaan komt, waar je woont of van wie je houdt: het maakt ons niet uit! We zijn op zoek naar nieuwe, verfrissende ideeën.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur je motivatie met CV uiterlijk 7 januari naar info@bontehond.net o.v.v. Vacature Productieleider KIDD. In de daarop volgende weken vinden de gesprekken plaats. De functie is ingeschaald conform CAO Theater en Dans.

 

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie? Bel Anne Wiersma, projectcoördinator KIDD of Roeland Dekkers, zakelijk leider BonteHond, telefoonnummer: 036-5336311

12 dec 2019
Laden