Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Stages

Stage lopen en leren bij een superproductief gezelschap? Bij BonteHond moet je zijn. Doorlopend zijn wij op zoek naar gemotiveerde stagiair(e)s voor publiciteit, productie en educatie. Duur van de stages: ca. 4, 5 of 6 maanden, in overleg. Aanvangsdatum: mid augustus/begin september. We gaan graag met je in gesprek over de exacte startdatum. Stagevergoeding is beschikbaar.Stagiair publiciteit


Stagiair productie

Stagiair educatie 


Iedereen is welkom om te sollicteren. Waar je vandaan komt, waar je woont, welke opleiding je volgt of van wie je houdt: het maakt ons niet uit! We zijn op zoek naar nieuwe verfrissende ideeën. 


TESTIMONIAL


Testimonial Femke Hagemeijer, die als educatiestagiair bij BonteHond werkte:


"Bedankt voor de weken waarin ik eventjes deel heb mogen uit maken van jullie kleine BonteHond-familie. Zo voelde het namelijk, warm en vertrouwd. Het is ontzettend fijn dat jullie mij lieten voelen dat ik deel uit maakte van het geheel en niet als een onbenullige stagiaire. Het is een openheid die je voelt in alles wat jullie als gezelschap doen. Jullie lopen niet snel naast jullie schoenen, staan stevig met twee benen op de grond en maken met oog op de wereld sterk, mooi en geëngageerd theater.


Dank, dank, dank daarvoor. Jullie zijn een voorbeeld voor velen."Leuk om te weten: BonteHond was in 2018 finalist in de verkiezing voor Stagebedrijf van het Jaar! Lees hier meer over de nominatie van BonteHond door "Dag van de Stagiair".


Laden