Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

90'S VS 20'S

Een ode aan de (wan)smaak

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Maar dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. En dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze ook. Zolang het binnenshuis blijft. Zodra je vader op een verjaardag gaat meezingen met Two Unlimited en je moeder laat zien dat ze nog precies weet hoe je de Macarena danst, moet er ingegrepen worden.

Het is tijd voor de battle van de eeuw. Suzan en Freek nemen het op tegen Twarres en Snelle gaat de strijdt aan met MC Hammer. Elsa staat tegenover Pocahontas en van Flippo’s versus Squeezies.

Een voorstelling over wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, dat zich alsmaar herhaalt. Over nostalgie, trends en guilty pleasures. 90’s vs 20’s laat zien dat het onvermijdelijk is om net als je ouders te worden, ook al roep je nog zo hard van niet. En dat is ook oké.

Een live DJ, vier spelers, oneindig veel hitjes en een hoop gênante momenten dit is 90’s vs 20’s: een muzikale battle, waarin iedereen toch al weet wie er wint.

90'S VS 20'S
Heb je 90'S VS 20'S gezien?

Geef een reactie!

Judith Faas Manon Nieuweboer, Erwin Boschmans, Eva Zwart Mauro Casarini Victor Mentink Millie Lijbers Annekatrien Gielkens
Judith
Faas
artistiek
directeur
Manon
Nieuweboer
acteur
Erwin
Boschmans
acteur
Eva
Zwart
actrice
Mauro
Casarini
Componist
Victor
Mentink
theatermaker
Millie
Lijbers
assistent
Artistiek
+
internationaal
Annekatrien
Gielkens
Productieleider
Laden