Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

De Geheime Club

Ben jij een programmeur die graag alles van tevoren zeker wilt weten? Hou je graag alles onder controle? Dan is De Geheime Club voor jou misschien een stapje te ver. Maar wil je even wat anders en ben je toe aan iets onverwachts? Dan is De Geheime Club helemaal voor jou bedoeld. 


De Geheime Club: niemand weet wat het wordt en het kan alles zijn. Vijf makers - net wel of net niet afgestudeerd - komen samen in De Geheime Club. Het zijn spelers, performers, zangers, rappers, hiphoppers, spoken word- en circusartiesten. Niemand heeft nog van hen gehoord, maar ze zijn meer dan klaar om zich voor te stellen. Het kunnen vijf solo's, één groot stuk, twee duetten; achter elkaar, door elkaar of naast elkaar worden. 


Is er dan helemaal niets zeker? Jawel. Het wordt een voorstelling van BonteHond voor 6+ en het duurt maximaal een uur. 


De Geheime Club is de kweekvijfer van BonteHond voor talentontwikkeling. Na het werken met nieuwe talenten in SCHOPPEN en DE ZIJLIJN en de eerste GEHEIME CLUB in 2021 heeft artistiek directeur Judith Faas de smaak te pakken. De clubleden hebben autonoom samengewerkt en zijn door Judith Faas op artistiek niveau geadviseerd. 


'Voor mij was De Geheime Club leerzaam, spannend en uitdagend. Je kreeg de ruimte om jezelf te zijn, om je eigen ding te doen. Om te onderzoeken wat jouw kracht is en wat jij aan een groep kan toevoegen. Het is heel bijzonder hoe ze ons hebben uitgekozen en bij elkaar hebben gezet.'
- Geheime clublis 2021


De Geheime Club wil je niet missen, want na afloop ontkennen wij alles. 

De Geheime Club
Heb je De Geheime Club gezien?

Geef een reactie!

Clubleden van de geheime club Judith Faas Victor Mentink Millie Lijbers Geheim
DE GEHEIME PAGINA
Clubleden
van
de
geheime
club
diversen
Judith
Faas
artistiek
directeur
Victor
Mentink
theatermaker
Millie
Lijbers
assistent
Artistiek
+
internationaal
Geheim
Laden