Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

FUNNY LIVES

een mini-realityserie

In vijf afleveringen geeft BonteHond een inkijkje bij de repetities voor FUNNY LIVES, de beste voorstelling die nooit is gemaakt.Het leven zit vol teleurstelling. Maandenlange voorbereidingen leiden onverhoopt tot onverwachtse afgelastingen. De festivalvoorstelling FUNNY LIVES - over teleurstellingen, afwijzingen en pech - was op 30 mei in première gegaan op Festival Karavaan. Het was een fluïde mix van beeldende desillusie, musicalperformance en lecturedans geweest. Ondanks de afgelastingen van de voorstelling publiceren we nu wekelijks een reality aflevering van de repetities die hadden kunnen zijn geweest. In vijf afleveringen zal het thuiszittend publiek een klein inkijkje krijgen in het makerschap en de ups en downs die daarbij horen.“De coronacrisis biedt ons de unieke kans een repetitieproces in te gaan wat niet plaatsvindt! En dat delen wij graag digitaal met u. Een langverwacht kijkje in de keuken van Henke en Floyd en tegelijkertijd een masterclass intuïtieve regie.” – René Geerlings, regisseur


 


Afleveringen:


Aflevering 1


Aflevering 2


Aflevering 3


Aflevering 4


Aflevering 5


Bloopers

FUNNY LIVES
"De onderlinge spanningen die nogal wat creatieprocessen kenmerken, worden op vermakelijke wijze opgeblazen in Funny lives."
NRC
juni 2020
"Zo staan de makers op satirische wijze ook stil bij de erbarmelijke omstandigheden waaronder veel theaterprojecten (zeker door jonge makers) moeten worden gemaakt, en verlenen ze de relationele verwikkelingen een scherpe ondertoon."
NRC
juni 2020
"Gelukkig tillen de fijne spelers het materiaal flink op door zich zonder blikken of blozen van hun slechtste kant te laten zien, waarbij vooral Geerlings de show steelt als narcistische manipulator zonder enige vorm van zelfreflectie."
NRC
juni 2020
"Mooi is dat zowel het dichtklappen van de een, als het opbloeien van de ander eenzelfde soort onzekerheid verhult: de behoefte aan bevestiging van de zich onaantastbaar wanende regisseur."
Theaterkrant
mei 2020
René Geerlings Henke Tuinstra, Floyd Koster Zindzi Witte Judith Oostrom
René
Geerlings
Voormalig
Artistiek
leider
Henke
Tuinstra
acteur
Floyd
Koster
acteur
Zindzi
Witte
Marketing
en
Communicatie
Judith
Oostrom
productieleider
@I Love Theater: Theatergezelschap BonteHond presenteert FUNNY LIVES https://t.co/1PsG8J161t
#BONTEHOND
@MusicalNieuws: Theatergezelschap BonteHond presenteert FUNNY LIVES https://t.co/vCCWt5GXyO https://t.co/B8ElY8otPs
#BONTEHOND
Laden