Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Volgens Mij

1 t/m 5 mei 2019

Kijk naar mij. Wat zie je? Kijk nog eens, wat zie je nu? Als je mij voor de tiende keer ziet, zie je misschien wel heel iets anders dan wat je de eerste keer zag.


Wat eerst gek leek, kan heel normaal worden. En wat eerst normaal leek, kan je later gek gaan vinden. Je blik verandert en dat lijkt misschien gek maar dat is eigenlijk heel normaal.


VOLGENS MIJ is een theatervoorstelling, een dansperformance, een stand-upshow, een concert en een Netflixserie ineen. In elke aflevering zie je de wereld door de ogen van iemand anders. Je komt erachter wat diegene denkt, voelt en ziet. En wie weet, als je door iemand anders’ ogen kijkt verandert jouw blik misschien wel mee.


Een voorstelling met een speciaal gecomponeerde titelsong gemaakt door Sandra van Nieuwland, met een terugkerende ‘Wat voorafging in VOLGENS MIJ’ en alleen op 5 mei een spectaculaire vijfde aflevering in KAF (Almere).


Provincie Flevoland heeft Theatergezelschap BonteHond gevraagd om in het kader van de Nationale Viering Bevrijding in Flevoland een voorstelling te maken met het thema ‘In vrijheid kiezen’. De voorstelling VOLGENS MIJ is van woensdag 1 tot en met zondag 5 mei te zien op verschillende locaties in de provincie Flevoland.


UNSPOKEN WORD

Hoe uit je je als je geen vrijheid hebt? En hoe uit je je als je álle vrijheid hebt?

Voor Theater Na de Dam onderzoekt Theatergezelschap BonteHond samen met een groep jongeren verschillende manieren om je te uiten. Is het mogelijk om een nieuwe taal te ontwikkelen? Hoe praat je als je niks mag zeggen? UNSPOKEN WORD is geïnspireerd op de oorlogsgeschiedenis van Flevoland en de Noordoostpolder, tegen het licht van de huidige maatschappij. Het project zal op 4 mei worden gepresenteerd en van 1 t/m 4 mei als atelier meereizen met de voorstelling VOLGENS MIJ.


PARTNERS

Provincie Flevoland, Nationaal Comité 4 en 5 mei, Kunstlinie Almere Flevoland, Theater ’t Voorhuys, Agora, De Meerpaal, Artifex, Stichting Theater Na de Dam, Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland

Volgens Mij

Speellijst

Wo 1 mei 2019 16:00 Voorhuys theater, Emmeloord Emmeloord Emmeloord  
Wo 1 mei 2019 19:30 Voorhuys theater, Emmeloord Emmeloord Emmeloord  
Do 2 mei 2019 16:00 Agora theater, Lelystad Uitverkocht Lelystad Lelystad  
Do 2 mei 2019 19:30 Agora theater, Lelystad Uitverkocht Lelystad Lelystad  
Za 4 mei 2019 14:00 De Meerpaal, Dronten Dronten Dronten  
Zo 5 mei 2019 00:00 Kunstlinie Almere Flevoland (KAF), Almere Uitverkocht Almere Almere  
Heb je Volgens Mij gezien?

Geef een reactie!

Judith Faas Melvin Aroma, Anne Fé de Boer, Roann Postma, Constantin Trommlitz, Emillio Valentien Sanne Schuhmacher Sandra van Nieuwland, Len van der Laak Millie Lijbers Judith Oostrom Jaap Schledorn René Geerlings
Unspoken Word
Judith
Faas
artistiek
directeur
Melvin
Aroma
Acteur
Anne

de
Boer
Acteur
Roann
Postma
Acteur
Constantin
Trommlitz
danser
Emillio
Valentien
Acteur
Sanne
Schuhmacher
Schrijver
Sandra
van
Nieuwland
Singer-songwriter
Len
van
der
Laak
Muzikant
Millie
Lijbers
assistent
Artistiek
+
internationaal
Judith
Oostrom
productieleider
Jaap
Schledorn
technicus
René
Geerlings
Voormalig
Artistiek
leider
@Patriek Hofstra: ‘Volgens mij’ - Dit gaat heel bijzonder worden! @BonteHondAlmere maakt speciale voorstelling in het kader van Nati… https://t.co/SXdiaAhzW6
#BONTEHOND
@René Geerlings: RT @PatriekHofstra: ‘Volgens mij’ - Dit gaat heel bijzonder worden! @BonteHondAlmere maakt speciale voorstelling in het kader van National…
#BONTEHOND
Laden