Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

De Keos van Kees

Voel jij ook wel eens heel veel? Van alles tegelijk? Heb je dan het gevoel dat je kan ontploffen? En als je dan ontploft wil je dan verdwijnen? En als je verdwijnt, waar ga je dan naar toe? Zijn je emoties dan weg? En hoe kom je daarna weer tevoorschijn?

Kees kent dit in ieder geval. Zij voelt nooit een beetje, maar altijd alles heel erg veel. Dan lijkt het alsof ze oorwarmers op heeft, dan begint haar kop te roken en alles te draaien. Ze ontploft. En niet alleen zij, ook haar moeder heeft dat af en toe.

Als Kees ontploft dan is ze er gewoon even niet. Maar dat begrijpt niet iedereen altijd even goed. Gelukkig heeft ze haar stenen, die draagt ze altijd bij zich, zo is ze nooit alleen. Haar stenen zijn haar vrienden. Ze helpen om haar emoties een beetje te ordenen. Zoals bijvoorbeeld de steen: Vriend misschien.

Maar ja, hoe kom je na zo’n ontploffing weer tevoorschijn? En hoe gaan jij en de mensen om je heen met zo’n ontploffing om? De voorstelling toont wat er gebeurt als je emoties in perspectief plaatst en laat zien dat af en toe ontploffen helemaal niet erg is. Tijd en ruimte lossen het vaak vanzelf op.

De keos van Kees is een voorstelling voor iedereen die wel eens ontploft. Want zoveel voelen is nou eenmaal best lastig en creëert chaos, “keos”. Maar zoveel voelen is ook buitengewoon bijzonder.OVER TG.AAA


TG.AAA is een theatercollectief bestaande uit: Anne-Fé de Boer, Anna Keuning & Anna Nijenhuis. Samen maken ze theater voor jong en oud en voor alles en iedereen, waarbij geen onderwerp wordt geschuwd. Oprecht en eerlijk, verhouden ze zich tot zichzelf, de wereld en de ander. Ze weten hun verschillende krachten te bundelen, waardoor hun voorstellingen zowel humoristisch, talig, fysiek & fantasierijk worden. Vol energie brengen ze hun voorstellingen naar theater en festivals.  Waarmee ze hopen je te doen lachen en troosten.

De Keos van Kees

Speellijst

Zo 25 sept 2022 13:00 Kunstlinie Almere Flevoland Almere Almere  
Za 29 okt 2022 15:00 Theater Kikker, Utrecht Utrecht Utrecht  
Zo 30 okt 2022 11:00 Theater Kikker, Utrecht Utrecht Utrecht  
Zo 30 okt 2022 15:00 Theater Kikker, Utrecht Utrecht Utrecht  
Wo 11 okt 2023 15:00 Eigen Herd, Uden Uden Uden  
Heb je De Keos van Kees gezien?

Geef een reactie!

Met mijn dochter van bijna zes jaar oud. Het was een super voorstelling, met alles over jezelf - en anders zijn er in, grappig, ontroerend en energiek. Je bent zo stoer als je je zelf voelt!
Mieke (39) Roos (bijna 6)(6 jaar) over De Keos van Kees
 
Anne Fé de Boer, Anna Keuning, Anna Nijenhuis Tristan Esajas a.k.a. Mystic Judith Faas Daan de Lau
Anne

de
Boer
Acteur
Anna
Keuning
Acteur
Anna
Nijenhuis
Acteur
Tristan
Esajas
a.k.a.
Mystic
Componist/maker/speler
Judith
Faas
artistiek
directeur
Daan
de
Lau
Productie
Laden