Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

EDUCATIE BIJ ONDER WATER

Bij elke voorstelling maken wij educatie. Dat betekent bij BonteHond: een heuse documentaire met acteurs uit de voorstelling. Een bijzondere is de docu bij Onder Water: "Flevoland The Roadmovie", waarbij leerlingen kennismaken met Bram en Jacqueline, de hoofdpersonen uit de voorstelling.


Bram en Jacqueline maken ter voorbereiding op de voorstelling een roadtrip door hun eigen provincie Flevoland. "Flevoland: The Roadmovie" bekijken leerlingen klassikaal ter voorbereiding aan het voorstellingsbezoek.Naast het kijken van de documentaire gaan leerlingen samen én individueel aan de slag met oefeningen en opdrachten. Er is een korte fysieke warm up, ze denken individueel na over een herinnering die ze hebben in Flevoland en bereiden gezamenlijk een eigen roadtrip-in-de-klas voor waarin alle herinneringen de revue passeren.In de voorstelling Onder Water komt er belangrijk bezoek naar de klas om China-Flevoland-Dag voor te bereiden. Maar wat gebeurt er als je bang bent dat je provincie niet mooi, leuk en bijzonder genoeg is? Een voorstelling over opscheppen en jezelf zijn.Onder Water speelde vanaf maart 2018 in bibliotheken door heel provincie Flevoland en is onderdeel van de viering 100 jaar Zuiderzeewet.


In 2017 was de voorstelling al vele malen te zien als schoolvoorstelling voor 8+, hun leerkrachten en PABO studenten.Met dank aan:


Boswachter Waterloopbos: Klaas Althuis


Olympisch zwemster: Jolijn van Valkengoed


Man in duikwinkel: Remco Roelofs


Commissaris van de Koning: Leen Verbeek

Heb je EDUCATIE BIJ ONDER WATER gezien?

Geef een reactie!

Sandy Pieterse Joep Hendrikx, Sabrina NaberMacnack Ilja Lammers Jeske de Blauw René Geerlings, Judith Faas Freek van Zonsbeek
Sandy
Pieterse
educatie
+
verkoop
Joep
Hendrikx
acteur
Sabrina
NaberMacnack
Acteur
Ilja
Lammers
filmer
Jeske
de
Blauw
componist
René
Geerlings
Voormalig
Artistiek
leider
Judith
Faas
artistiek
directeur
Freek
van
Zonsbeek
Stagiair
Educatie
Laden