Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Educatie bij WIEDEEDHET

In het educatiemateriaal van WIEDEEDHET leggen de vier acteurs uit de voorstelling uit dat het best spannend is om acteur te zijn omdat je voor elke rol opnieuw auditie moet doen. Vervolgens vragen ze zich af waarom dat wel voor de acteur, maar niet voor de theaterbezoeker geldt. Waarom hoef je geen auditie te doen als theaterkijker?


Met die vraag in het achterhoofd heeft het educatief materiaal van WIEDEEDHET als doel om de leerlingen/kinderen uit te dagen om zich te bewijzen als echte theaterkijkers.EDUCATIEFILM


In de interactieve educatiefilm leer je een goede theaterkijker te worden, want om goed theater te kunnen kijken moet je goed opletten. Alles kan een aanwijzing zijn, van het geluid tot het decor. De vier acteurs uit de voorstelling WIEDEEDHET geven tips en aanwijzingen om een echte beelddetective te worden. Met behulp van de hints kan je puzzelstukjes vinden in je eigen school of huis. Als je alle puzzelstukjes hebt gevonden en alle raadsels hebt opgelost dan ben je klaar om naar het theater te gaan. Veel succes!


Let op! Bij de educatiefilm hoort een voorbereiding die vooraf door een ouder, juf of meester moet worden gedaan. Deze voorbereiding kan je ook op deze pagina downloaden en printen voor thuis.


KLIK HIER OM HET VOORBEREIDINGSMATERIAAL TE DOWNLOADEN


KLIK HIER OM DE UITLEG TE DOWNLOADEN


KLIK HIER OM DE EDUCATIEFILM TE BEKIJKEN

Heb je Educatie bij WIEDEEDHET gezien?

Geef een reactie!

Laden