Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Hier Zit Niemand op te Wachten

Een coproductie van BonteHond en Orkater

Met zo weinig tijd om te leven en over dingen na te denken heb ik net ongeveer de juiste hoeveelheid tijd besteed aan deze vlinder
-Richard Brautigan

Een doelloos bestaan kan echt niet meer. We zijn omringd door successen en alles ligt langs een meetlat. We willen meer. En meer is nooit voldoende. Het moet sneller. En het is nooit snel genoeg.

Júist daarom maken wij deze voorstelling. Want wat gebeurt er als je vergeet wat je allemaal moet behalen? En wat is dan een zinvol bestaan? Wat als niets meer moet en alles mag?

Vanuit een vurig geloof dat het doel alles heeft verziekt -het heiligt zelfs geen middelen- proberen we voor één keer niét zoveel mogelijk mensen zo gelukkig mogelijk te maken.

Hier zit niemand op te wachten is een lofzang op bewegen zonder doel en breekt een lans voor het ontdekken van dat wat je niet zoekt. Onder regie van Judith Faas brengt het Orkater-collectief More Dogs samen met vier fysieke spelers een montagevoorstelling vol energie, toevalligheden en muziek: een voorstelling waar je nou net niet op zat te wachten.

Hier Zit Niemand op te Wachten
Heb je Hier Zit Niemand op te Wachten gezien?

Geef een reactie!

Judith Faas More dogs, Viktor De Greef, Gode Kempen, Julien Neirynck, Elias Vandenbroucke, Melvin Aroma, Felix Schellekens, Jeffrey Creepashu Loewenicht
Judith
Faas
artistiek
directeur
More
dogs
Orkatercollectief
Viktor
De
Greef
Gode
Kempen
Julien
Neirynck
Elias
Vandenbroucke
Melvin
Aroma
Acteur
Felix
Schellekens
acteur
Jeffrey
Creepashu
Loewenicht
Danser/maker
Dox
Laden