Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Winterpraatje 2021

Een theatrale audiotour over missen en gemis

Gemis kent vele vormen. Zo is er de veelgebruikte afkorting FOMO (Fear Of Missing Out), die de angst om iets te missen omschrijft. Of het welbekende heimwee naar je eigen thuis als je op vakantie bent. Of het missen van je beste vriend(in) als die op vakantie is. Vormen van missen die vaak van korte duur zijn, maar gemis kan ook veel langduriger zijn. Zoals het missen van een partner na overlijden, het missen van je thuisland nadat je bent gevlucht of het moeten missen van sociale gelegenheden door geldgebrek of een chronische ziekte. Allemaal vormen van gemis die voor eenzaamheid kunnen zorgen bij degene die het doormaken. Tijdens WinterPraatje wil BonteHond, in samenwerking met ervaringsdeskundigen en maatschappelijke partners, het licht schijnen op de vele vormen van missen.


Een theatrale audiotour over missen en gemis. WinterPraatje is een terugkerend evenement met elk jaar een ander thema rondom eenzaamheid. En ook dit jaar zal in het teken staan van herkenning, verwondering en eyeopeners, met op 19 december een extra verrassing. Om een mogelijke afgelasting voor te zijn is er dit jaar gekozen voor een online audiotour door het centrum van Almere. De audiotour zal via verschillende platforms te beluisteren zijn, zodat iedereen vanaf zijn of haar eigen telefoon de audiotour kan luisteren en lopen wanneer die wil.


Winterpraatje is voor iedereen, want we komen er allemaal weleens mee in aanraking. De route is geheel Coronaproof en deelname is gratis. Iedereen kan de tour lopen wanneer die wil met een eigen audiospeler en koptelefoon. De tour is tot 10 januari 2022 te beluisteren via diverse kanalen, zie links hieronder. Als je geen (grote) internetbundel hebt, raden we je aan de podcast van tevoren te downloaden op je telefoon en de routekaart uit te printen.De hele route is buiten in het centrum van Almere, dus zorg dat je warm gekleed bent. 


Beluister de audiotour hier:
Spotify
Apple Podcasts
Google Podcasts
SoundCloud
YouTube
Vimeo


MET DANK AAN: Humanitas, VMCA, Stad en Natuur, De Schoor, Vitree, e.a.

Winterpraatje 2021

Speellijst

Zo 19 dec 2021 12:00 Voetnootgebouw, Stadhuisplein 2, Almere Premiere Almere Almere  
Heb je Winterpraatje 2021 gezien?

Geef een reactie!

Pieternel Bollmann Manoushka Zeegelaar Breeveld Roos Voorhorst Tristan Esajas a.k.a. Mystic Judith Faas Afke Manshanden Annekatrien Gielkens, Zoë Pauel
Pieternel
Bollmann
regisseur
Manoushka
Zeegelaar
Breeveld
acteur
Roos
Voorhorst
Schrijver
Tristan
Esajas
a.k.a.
Mystic
Componist/maker/speler
Judith
Faas
artistiek
directeur
Afke
Manshanden
Vormgeving
Annekatrien
Gielkens
Productieleider
Zoë
Pauel
Productie
stage
Laden