Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

BonteHond opent deuren tijdens repetities van De Geheime Club

Vijf donderdagmiddagen leren de leden van de Theaterclub alles over wat er komt kijken bij het maken van een voorstelling

Theatergezelschap BonteHond maakt al meer dan 15 jaar de meest spannende, grappige en verrassende voorstellingen voor kinderen én hun ouders. Voordat deze voorstellingen in theaters en op andere locaties gespeeld worden vinden er weken van voorbereiding plaats, waaronder repetities. Nog niet eerder waren deze repetitieweken toegankelijk voor het publiek. Voor het eerst opent BonteHond haar deuren zodat een speciale groep kinderen de repetities van de nieuwe voorstelling De Geheime Club exclusief kunnen bijwonen.

 

Onder de naam De Theaterclub komt deze special groep maar liefst 5 donderdagmiddagen samen op het kantoor van BonteHond. De theaterclub leert hier over hoe zo’n voorstelling nou eigenlijk gemaakt wordt, wat er allemaal nodig is en wie er allemaal betrokken zijn.

 

Tijdens de wekelijkse bijeenkomst van De Theaterclub leren alle exclusieve leden tot in detail hoe het eraan toe gaat bij een theatergezelschap. Uiteraard krijgen zij ook de kans om zelf theater te maken, en wordt er ook aandacht besteed aan decor, kostuums en techniek. De theaterclubleden bekijken de voorstelling tijdens de repetitie en brengen ook een bezoek aan de voorstelling als deze helemaal klaar is om te toeren.

 

Iedereen tussen de 8 en 10 jaar kan zich aanmelden. Het geeft niet als je nog niet zo veel weet van theater maar het is ook heel erg leuk als je wel al bekend bent met theater, het maakt ons niet uit, echt iedereen is welkom. Zolang je maar nieuwsgierig bent en samen met andere kinderen de geheimen van BonteHond wil ontdekken!

 

 

OVERIGE INFORMATIE:

- Elke donderdagmiddag  

- Van 9 september t/m 7 oktober

- Van 15:30-17:00 uur

- Adres: Stadhuisplein 2 in Almere

- Deelname is geheel kosteloos. We vragen enkel dat je elke week aanwezig bent om samen met de andere theateronderzoekers aan de slag te gaan (behalve als je ziek bent natuurlijk, of je wegens andere redenen echt niet aanwezig kan zijn).

 

 

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar Sandy via: sandy@bontehond.net


18 aug 2021
Laden