Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Stage Educatie

Theatergezelschap BonteHond biedt spannende stageplek op de Educatieafdeling aan 

BonteHond is één van de grootste jeugdtheatergezelschappen van Nederland. Vanuit ons kleurrijke kantoor in het centrum van het jonge Almere maken we met professionele makers als acteurs, regisseurs, technici en muzikanten theatervoorstellingen voor kinderen.  

 

We proberen zo veel mogelijk alledaagse thema’s uit te lichten, zodat het voor iedereen herkenbaar is. Met deze voorstellingen toeren we door heel het land en zelfs daarbuiten. We gaan langs theaters en scholen, maar spelen ook bij voetbalclubs en op festivals. En we doen nog veel meer! Zo ontwikkelen we kunstlessen voor Almeerse basisscholen, maken we YouTube series, ontwikkelen wij podcasts voor en door kinderen en schrijven we zo nu en dan een kinderboek. We laten ons niet graag in een hokje plaatsen en vinden het belangrijk om continu te ontwikkelen. 

 

Wij zoeken een gemotiveerde, leergierige Stagiair(e) Educatie 

Heb jij interesse in cultuur? Steek jij graag je handen uit je mouwen? Kan je zelfstandig werken en heb je ambitie om les te geven en/of educatieprogramma’s te ontwikkelen? Dan ben je bij BonteHond op de juiste plek! Als stagiair(e) Educatie zal je helpen met de ontwikkeling, planning en uitvoering van workshops, educatiefilms en lesbrieven rondom de voorstellingen van BonteHond. Je krijgt een kijkje in de keuken van een educatie-afdeling bij een jeugdtheatergezelschap.   


Aanvang stage: eind januari/begin februari 2024 (in overleg) 

Duur: 4 - 5 maanden, voor 4 - 5 dagen per week 

Standplaats: Almere 

 

In deze periode hou jij je bezig met:   

Dit vind jij leuk 

Locatievoorstelling de Zijlijn 

Diverse kleine projecten 

 

Wij bieden: 

Een dynamische werkplek waar je veel ervaring op kan doen én waar jouw eigen input gewaardeerd wordt. Je draait mee in een zeer productief team en wordt betrokken bij alle activiteiten van BonteHond. Ook is het mogelijk om buiten je kerntaken mee te werken op andere afdelingen, zoals educatie, marketing, verkoop of zakelijk. In overleg kijken we naar jouw leerdoelen en welke projecten daar het beste bij passen. Zo creëren we samen met jou een unieke werkervaring met veel ruimte voor ontwikkeling. Wij bieden een stagevergoeding van 375 euro per maand op basis van fulltime dienstverband. En eindeloos veel gezelligheid bij ons kleurrijke kantoor en tijdens de leukste (première en dernière)feestjes. 

 

We zijn op zoek naar nieuwe, verfrissende ideeën, naar mensen die onze blik op de wereld kunnen verbreden. Iedereen is dan ook welkom om te solliciteren. Waar je vandaan komt, waar je woont, welke opleiding je volgt of van wie je houdt maakt daarom ook helemaal niets uit.  

Solliciteer: Stuur je motivatie en CV uiterlijk 8 januari naar info@bontehond.neto.v.v. ‘Stage Educatie’

Meer info: Kijk op www.bontehond.net of bel 036-5336311 en vraag naar Sandy Pieterse of mail: sandy@bontehond.net   

12 dec 2023
Laden